Quality Craftsmanship from Stowe, Vermont

Sunny Renovation

This home was doubled in size and reconfigured to take better advantage of a wonderfully sunny site. The structure was extended along the southerly exposure to add a master suite with octagonal office. The main floor was enlarged so that dreary kitchen and dining spaces could be relocated to the south side. The kitchen was enhanced further, with custom cherry cabinetry, Brazilian granite countertops, and gourmet appliances. To brighten the living room, one bedroom in the upper level was removed to make way for a cathedral ceiling. The remaining two bedrooms were made accessible by a custom cherry and birch craftsman-style stairway and balcony. Lower level media, office, exercise, and laundry areas were finished with cedar accents, and a guest suite was added above the garage.

 

Design by Cushman Design Group

 

“Matt Rouleau brilliantly managed every aspect of our complex project.”
Andy & Kerry Glanz
Stowe, VT

Major Renovations